Adresa ta de e-mail:
Conținutul mesajului:
Expediază
Expediază
Mesajul a fost expediat — Mulțumesc!
Completează toate câmpurile obligatorii!

SCRIE-NE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam sit amet ipsum elit. Praesent eget laoreet nisl. Maecenas ullamcorper volutpat lacus, sit amet iaculis lectus varius id. Donec pharetra consectetur suscipit. Nam mollis feugiat est ac ullamcorper. Duis efficitur sapien justo, iaculis cursus ex vulputate nec. Aliquam erat volutpat. Donec bibendum nisl et felis fringilla pretium. Fusce vitae facilisis ante. Suspendisse rutrum eu ipsum et convallis. Vivamus eget elementum ipsum. Phasellus orci mauris, suscipit id ullamcorper a, sollicitudin ut turpis. Quisque pellentesque, risus eu aliquam ullamcorper, justo eros vulputate tortor, et varius nibh dui sit amet libero. Suspendisse quis est quis libero facilisis vehicula non a eros. Morbi libero justo, dictum non quam quis, pharetra porta risus.

GARANȚII

Dacă din orice motiv, după ce ai recepționat comanda, nu ești mulțumit de unul din produsele comandate, îl poți returna in termen de 30 zile calendaristice. Pentru a beneficia de returul produselor în 30 zile, trebuie să completezi formularul de retur în cel târziu cea de-a 30-a zi calendaristică de la data primirii coletului.
Pentru că ținem la satisfacția tuturor clienților noștri, politica de retur se aplică atât persoanelor fizice cât și persoanelor juridice.
Politica de retur extinsă a magazinului nu afectează în nici un fel prevederile OUG nr. 34/2014, ce îți oferă posibilitatea returului în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului și este practic o extensie a acesteia.
Recomandăm ca returul să se efectueze prin serviciul de curierat cu care a fost expediat inițial produsul sau personal la depozit. În cazul returului prin curier, costurile de transport vor fi suportate de cumpărător.
Produsul returnat trebuie să fie în ambalajul original, împreună cu documentele ce îl însoțesc (factura, certificat de garanție, declarație de conformitate, ghid de utilizare, etc.)

RETURNAREA PRODUSELOR

Produsele comandate se livrează în toata țara prin servicii de curierat sau pot fi ridicate de la depozitul nostru.
Pentru comenzile cu livrare, procesarea comenzilor poate dura de la câteva ore până la 4 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii, în funcție de disponibilitatea produselor. Livrarea efectivă, după ce a fost predată curierului, durează 1-2 zile lucrătoare. Disponibilitatea produselor este afișată corespunzător în pagina fiecărui produs.
Nu suntem răspunzători pentru întârzieri ce pot apărea în procesul de livrare după ce coletul a fost predat firmei de curierat. Aceste întârzieri se pot datora, de exemplu, acțiunilor guvernamentale sau impedimentelor de forță majoră.
Produsele se află in ambalajul original al producătorului și sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare.

LIVRAREA COMENZILOR

GARANȚII

RETURNĂRI

LIVRĂRI

SERVICIU CLIENȚI

LICITAȚII SEAP/SICAP

URMĂREȘTE-NE

Contact

Despre noi

DESPRE NOI

Returnarea produselor

Livrarea comenzilor

SERVICIU CLIENȚI

vanzari@tehnoprotector.ro

Luni-Vineri 08:00 - 16:00

+40  749 473 060